Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

DROGA,JAVNA KUĆA I LUD ŽIVOT: Darko Lazić je sve probao i priznao greške

Darko Lazić vodio je buran život od saMog početka karijere. Kako sam kaže, drago mu je što ga zovu naslednikom Šabana Šaulića, ali on smatra da nije to i da se takav čovjek više nikad neće roditi.

Imao sam 17 godina kad sam kročio na scenu, bio sam klinac. To je za mene bilo jedno mnogo lijepo iskustvo. Tek poslije “Zvezda Granda” sam počeo da se penjem nagore i mnogo sam zahvalan kući “Grand”, Saši Popoviću, Žiki Jakšiću i Breni, bez njih ne bih bio gdje jesam. Ubrzo sam osjetio šta je život i šta znači brzo živjeti. Mnogo sam ludovao i ne stidim se to da priznam – započinje priču Lazić, koji bez dlake na jeziku priča o iskustvu s prostitutkama, konzumiranju narkotika, ludom životu.

Evo, ja ne poznajem muškarca koji nije bar jednom u životu platio djevojku i bio s njom. Svaki muškarac je to probao negdje preko gdje je to dozvoljeno. Ali nisam tip koji to voli, ali sam želio to da probam. Kao mlađi smo bili negdje preko, čini mi se Njemačka, pa smo otišli u javnu kuću, da vidimo šta je to. Svako muško voli da proba da vidi, pa što ne bih i ja. Jedan sam od rijetkih koji je to priznao. Evo, šta da kažem utisci su dobri, ali me to nije toliko privlačilo da bih im se često vraćao, a imao sam prilike – kaže Darko kroz smeh i priznaje da je želio sve da proba, pa čak i drogu, koju je jedno vijreme konzumirao:

Express