Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

EDIS AGIĆ U ČETVRTOM KRUGU “ZVEZDA GRANDA”: Finale je cilj

Edis Agić iz Milijevig tima imao je sjajan nastupa u “Zvezdama Granda”. Sa svih šest glasova otišao je u naredni krug,a žiri je zakjlučio da je bio savršen.

Jesi li očekivao svih šest glasova?

Svakako da sam očekivao najbolji rezultat jer sam se pripremao za to, ali me je iznenadilo i bio sam zadovoljan time što sam uspio da se pokažem u dobrom svijetlu i osvojim žiri i njihove glasove!
Koji ti je kompliment žirija prijao?

Hvala im na svim lijepim komentarima kao i na kritici ali mi je najmilije kad je moj mentor zadovoljan radom i svakako da mi prijaju lijepi komplimenti pa ne mogu izdvojiti posebne.

Koliko si posvećen takmičenju?

Takmičenje je svakako stvar na koju treba obratiti posebnu pažnju i svakako da odvajam posebno vrijeme za vježbanje. Uskratio sam sebi svirke i tako dalje.

Kakvi su planovi?

Ja sam započeo svoju karijeru nešto prije takmičenja objavljivanjem svoje prve pjesme “Budan sanjam” i spremam još pjesama, a što se takmičenja tiče na to gledam kao jedno mnogo dobro iskustvo i nadogradnju.

Nadaš li se finalu?

Što se finala tiče, ja ću se potruditi da se što bolje plasiram i da podstaknem žiri da glasa za mene jer je to negdje i cilj ,ali bih želio naravno da budem u finalu, kao i svi jer je to dokaz da ostvarujemo svoj cilj.

N.N.

Express