Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

“Fileri i botoks popuštaju, kosa opada” Lepa Brena neprepoznatljiva

Muzička zvijezda Lepa Brena ima ozbiljan problem sa kosom i njenim opadanjem, pa je po preporuci stručnjaka prefarbala svoju prepoznatljivu plavu boju u braon nijansu, mnogo zahvalniju za održavanje i njegu.

– Dugogodišnje farbanje, blajhanje, razne ekstenzije i šta sve ne, dosta su Breni upropastili kosu. Vremenom se istanjila, počela dosta da opada. Brena koristi najsuplje preparate, redovno ide na razne tretmane ali očigledno da to nije dovoljno. Posavjetovali su je na neko vrijeme da je prefarba u braon nijansu, tu ne ide ni jak hidrogen, plus ne koristi blanš koji najviše gori kosu, pa se nadaju da će koliko, toliko da je opravi. Čak su Breni i savjetovali da ne koristi ni jake lakove niti bilo šta što dodatno šteti kosu, pa se nadaju da će sva ova muka dati rezultate -prenose mediji.

– Polako popuštaju i fileri i botoks. Koža ima svoj proces starenja, sa čim Brena očigledno ne želi da se pomiri, pa ju je redovno sređivala i zatezala. Vidi se po njoj da je odlučila da malo odmori sad od svega, pa tako i od odlaska pod nož i razna bockanja. Zna ona da će nju fanovi voljeti uvijek, kako god ona izgledala, ali problem je što Brena uvijek voli da je tip top sređena – piše svet.

(express/svet)

Express