Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

GOGA SEKULIĆ NAKON RAZVODA PRODALA STAN! Evo gdje živi

Pjevačica Goga Sekulić riješila se nekretnine nakon razvoda na Zvezdari iz koje su izvršitelji htjeli da je isele zbog neizmirenih rata u švajcarskim francima.

Folkerka je davne 2007. godine podigla kredit u švajcarskim francima i kupila stan od 50 kvadratnih metara u Ulici Dimitrija Tucovića za 52.000 eura. Nedugo nakon što je postala vlasnica nekretnine krenule su muke jer joj je mjesečna rata za kredit porasla za 450 eura. Ona je u početku odbijala da plaća razliku od dogovorene sume da bi kasnije tužila banku i dobila sudski spor. Ona je u međuvremenu dobijala i opomene za iseljenje iz stana zbog neimirenih računa ali uspjela je da se izbori do kraja.

– Goga je kvadraturu stana birala dok je bila djevojka i nije imala porodicu. Za nju je prostor od 30 kvadratnih metara bio sasvim dovoljan ali po doseljenju u Beograd postao je tijesan za nju i dijete. Dugo je bila u pregovorima oko prodaje i na kraju je uspjela da ga proda za dobru svotu novca – otkriva Goga i dodaje da je iznajmila nekretninu na Vračaru u blizini Hrama Svetog Save. Trenutno je u fino opremljenom stanu na Vračaru, gdje ima dovoljno prostora za nju i dijete.

Podsjetimo pjevačica Goga Sekulić i njen suprug Uroš Domanović okončali su bračnu zajednicu a nedavno su kod avokata podnijela papire za razvod braka. Obzirom na to da pjevačica i svjetski prvak u džiju-džicu ne žive zajedno dvije godine zbog poslovnih obaveza, daljina je presudila da se definitivno raziđu i stave tačnu na šestogodišnji ljubavni odnos u kojem su dobili sina Vasilij Andreja.

(express/alo)

Express