Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

GOGINI RODITELJI PROTIV NJENE ODLUKE DA SE RAZVEDE! U familiji se niko nije razveo

Goga Sekulić šokirala je javnost informacijom da se razvodi od sportiste Uroša Domanovića nakon šest godina braka, a sada je otkrila detalje njihovog rastanka.

Pjevačica je za rekla da su Uroš i ona ostali u prijateljskim odnosima, te da će se truditi da svom sinu budu najbolji roditelji. Veći teret je pao na Gogu, koja sada živi sama sa malim Vasilijem u Beogradu, i priznaje da će joj biti teško kao samohranoj majci.

– Treća osoba ne postoji. Donijeli smo takvu odluku. Težina i obaveze koje su pale na mene su bile jače. Kada su bila zimovanja i ljetovanja ja sam bila ta koja je vodila dijete da oni budu zajedno. Htjeli smo da izbjegnemo tenzije i različita razmišljanja. Ostaćemo prijatelji i bićemo najbolji roditelji svom sinu – započela je Goga, kojoj neće biti lako da sama odgaja dijete.

– Iskreno teško je biti samohrana majka, koliko god suprug učestvovao, a majka živi sama sa djetetom, jeste teško. Svaka čast svim ženama – rekla je pjevačica i kaže da je plan da ostanu u Beogradu.

– Ovdje smo prvenstveno da bi dijete lijepo naučilo maternji jezik, poslije će sam odlučiti da li želi možda u inostranstvu da se školuje. Podigla sam kredit u švajcarcima za stan i prije nekoliko godina sam isplatila sve. Odlučila sam da ga prodam i kupim veći, u kojem ćemo Vasilije i ja živjeti. Vasilije ima od oca stan, meni je lakše da živim u svom. Trenutno smo iznajmili jedan, dok ne nađemo nešto lijepo – istakla je Goga, koja ne namjerava više da diže kredit.

Sin joj ide u vrtić, a kada ona ima bitne obaveze, čuvaju ga baka i djed, a dadilje je izbjegavala.

– Sada kada je malo porastao čuvaju ga moji roditelji, ne ostavljam ga da bih išla da šetam po gradu, nego samo kada je nešto bitno. Pogrešno je da roditelji ostaju zajedno zbog djeteta. Djeca sve slušaju i vrište poslije u školama, kada rano počnu da piju i puše, to su sve problemi iz kuće. Bolje je dobar razvod, nego loš brak. Znam za neke koji za medije žive zajedno, a ni nisu zajedno, ako je njima lijepo, a ne vjerujem, meni je još ljepše – rekla je pjevačica.

Njeni roditelji su teško prihvatili kćerkin razvod, jer kako Goga tvrdi, u njihovoj familiji se niko do sada nije odlučio na taj korak.

– Moji roditelji su negdje protiv toga, to je brak starog kova. U mojoj familiji se niko nije razveo i nisu neke pristalice toga. Mom tati nisu jasne te situacije kako dođe to toga – rekla je pjevačica, te dodaje da nije izgubila vjeru u ljubav.

– Ne mogu još uvijek da pričam na tu temu da li bih se ponovo udala, rano je. Zanima me dijete i posao. U ljubav uvijek vjerujem, takav sam tip – zaključila je Goga.

Goga je najavila spot za novu pjesmu koja se zove „Anamneza“, koju je napisala Marina Tucaković prije dvije i po godine, a zvuči kao da ju je pjevačica nedavno snimila.

– Mnogo mi je drago zbog toga što je Marina radila ovu pjesmu, hvala joj, bit će veliki hit. Očekujem mnogo! Spot će biti drugačiji, imaćemo scene u bioskopu. Dio teksta ide ovako: „Pukla mi je čaša, pukla veza, to je moja nova anamneza. Ponovo je ova slatka dama, u bioskopu noćas sama“ – rekla je pjevačica, te je dodala da je Marina tada nešto naslućivala:

– Izgleda da jeste, tada mi je bilo slatko, a sada mi je… Totalno se pjesma sada promjenila, rekla sam da će biti ženska himna, a sada mi se svašta izdešavalo.

(express/alo)

Express