Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

HELENA TOPALOVIĆ POZIRALA U LIFTU: Jedan detalj na fotografiji zaintrigirao sve

Poznato je da Helena Topalović, kćerka pjevača Milana Topalovića Topalka, ne voli da eksponira svog supruga, a sada je uspjela malo da zaintrigira sve zajedničkom slikom iz lifta, doduše dok je on bio okrenut leđima.

Dragomir Aleksić, Helenin suprug, bio je u braku sa srpskom voditeljkom Jelenom Dimitrijević, tako da su njih dvoje dugo krili svoju ljubavnu romansu, a neki su čak komentarisali da je Topalovićeva bila sa njim u vezi dok je bio oženjen, što su oni oboje kategorički demantovali. Helena je tada dostavila dokaze da je ona u vezi sa slobodnim muškarcem već godinu i po dana, a 16. septembra 2021. godine izgovorila je sudbonosno “da” svom izabraniku. Vjenčanje je bilo nedostupno za javnost, a uspomena sa istog gotovo da nije ni objavljeno.

“Prva fotka”, napisala je Helena na Instagramu, dok je pozirala sa voljenim u liftu.
Podsjetimo, Topalko je nedavno otkrio i kakav odnos ona ima sa Draganom, kao i koju veliku manu dijele njegova kćerka i on.

Priznao je i da li Helena ima neku manu, s obzirom na to da važi za veoma kulturnu i elokventnu djevojku.

– Pa ima, to što sam i ja imao, genetski nam je nekako to da imamo kratak fitilj i brzo planemo – priznao je tada Topalko za Objektiv.

(express/alo)

Express