Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

HIT PROLJEĆA 2023. SU JAKNE OVOG KROJA: Idealne za svaki dan i trendi kombinacije u prijelaznom razdoblju

Prije nego što se oprostimo od zimskih modnih favorita i u potpunosti zakoračimo u proljetnu sezonu i sve modne trendove i novitete koje ona donosi, pred nama je kratko i promjenjivo prijelazno razdoblje.

Kao jedno od najzahtjevnijih razdoblja u svakoj garderobi, prijelazno razdoblje donosi promjenjivo vrijeme koje zahtijeva odgovarajuću jaknu.

Trendseterice su već pronašle efektan i trendi odgovor i pretvorile ga u novog modnog favorita kojeg ćete poželjeti u svom ormaru.

Jedan od modnih favorita je jakna ‘boxy’ kroja. Iako oversize siluete već sezonama vladaju jaknama, kaputima i sakoima, ovog proljeća nosit ćemo i kratke jakne ‘boxy’ kroja.

jakna – screenshot

I dok ovaj model možda zahtijeva malo više razmišljanja o outfitu, za razliku od dulje oversize jakne, kratke jakne ‘boxy’ kroja sigurno će svojom chic siluetom dati dašak posebnosti svakoj modnoj kombinaciji.

‘Boxy’ kroj će naglasiti ramena, a svojom blagom kockastom siluetom omogućit će vam kombiniranje s ostalim užim i širim krojevima.

Njihova odrezana silueta pristajat će uz hlače ili suknje visokog i naglašenog struka te stilizirane košuljom uvučenom u hlače.

S druge strane, možemo ih kombinirati uz midi haljine ili skraćene modele topova i košulja. prenosi glamblam