Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

Kada roditelji odu zažalićete! PORUKA GOCE TRŽAN KIDA DUŠU

Uspomene iz najranijeg životnog doba rado dijeli sa svojim pratiocima na Instagramu. I ovaj put je pjevačica uputila važnu poruku za sve njih.

-Kad pronađem ovakve slike iz djetinjstva, pomislim na to koliko smo nesvjesni žrtve i bezuslovne ljubavi svojih roditelja, koliko ih puta ujedemo za srce iz tinejdžerske obesti, kako smo sretni što ih imamo u životu da nam pomognu u odgajanju naše djece – napisala je popularna pjevačica.
Ona kaže da bi voljela da vrati vrijeme unazad, ali pošto to nije moguće, danas se trudi da bude zahvalna na tome što i dalje ima žive i zdrave roditelje.

-Ne gubite vrijeme, pokažite svojim roditeljima koliko ih volite dok su živi, jer kad odu – zažalićete – poručuje Goca. Zahvalna je i što Lena ima baku i djeda koji su tu za nju.

-Zahvalna sam što mogu da ih zagrlim i pokažem da ih volim i da sam zahvalna za vaspitanje i zdravo djetinjstvo koje su mi pružili.

Prema njenim riječima, do 18. godine je živjela s njima u “golubarniku”, u stanu od četrdesetak kvadrata na osmom spratu, bez lifta, ali je ponosna na činjenicu da su njeni roditelji sve stekli sami.

(express/objektiv.rs)Express