Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

Kćerka Kaje Ostojić majci uputila emotivnu poruku

Kćerka Kaje Ostojić prelijepa Nikolina rodila se kao plod ljubavi dvoje mladih ljudi. Ocu svoje kćerke Nikoli Dragojloviću Kaja je rekla “da” u devetnaestoj godini svog života, a ubrzo zatim na svijet je došla i njena najbolja drugarica Nikolina.

Kako se u ulozi majke ostvarila jako mlada, Kaja se ipak trudila da svojoj kćerki bude najbolja mama na svijetu. Posvećeno je radila kako djevojčici ništa ne bi falilo, bila joj je oslonac i podrška a kako je Nikolina rasla njih dvije razvile su odnos najboljih drugarica.

Kako Nikolinin otac nije bio prisutan tokom njenog odrastanja djevojčica je u majci vidjela i prijatelja i autoritet. Od nje je nasljedila ljepotu, talenat za pjevanje i dostojanstveno držanje. Ipak od svega što kćerka Kaje Ostojić najviše osjeća prema svojoj majci, izdvaja se zahvalnost.

U prilog tome svjedoči fotografija iz Nikolininog djetinjstva koju je na “Instagramu” objavila uz dirljivu poruku upućenu majci: ” Sve što sam, jesam zbog tebe!”.

Na pomenutoj fotografiji staroj više od 18 godina Kaja ima plavu kosu i izgleda drugačije nego sad, pa ipak, ono što je ostalo ne promijenjeno je široki osmijeh na njenom licu.Express