Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

KLEOPATRA PRORIČE SUDBINU ČITAOCIMA: Da nije neplanske trudnoće nikada se ne biste vjenčali

Zanima me da li smo moj momak i ja stvoreni jedno za drugo. Oboje smo Lavovi u horoskopu i zajedno smo dvije godine. Odlično se slažemo i drugi misle da bismo se trebali uzeti, ali mi nikada nismo pričali na tu temu. Šta nas sutra čeka?

Šifra: Lavovi, Kiseljak

– Iako se odlično slažete i dobro funkcionirate zajedno, moram reći da ste oboje smotani. Jer, da nije neplanske trudnoće, vi biste se sto godina zabavljali i nikada se ne biste odlučili za brak. Dakle, ostat ćeš trudna, a mislim da ćeš to saznati baš danas dok čitaš ovaj magazin. Sretno.

Proročice samo vama vjerujem. Trenutno sam u zatvoru i osuđen sam za nešto što nisam uradio. Hoće li istina ikada izaći na vidjelo kako ne bih ležao u zatvoru.

Šifra: Nevin, Foča

-Vidim da ste uistinu nevini i da vam je sve to smješteno. No, nažalost još neko vrijeme ćete morati ostati u zatvoru. To će vam biti dobra škola za ubuduće. Poslije dvije godine u svu tu priču će se uplesti jedna ženska osoba koja je predočiti dokaze kako bi vas oslobodila. Ta žena vas godinama potajno voli i ovo će biti idealna prilika da vam se podvuče pod kožu. U tome će i uspjeti. Vas dvoje imat ćete sretan i skladan brak koji će upotpuniti jedan sinčić.

Express