Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

“LUKASU OVO NIJE TREBALO” Đorđe David bez dlake na jeziku o Acinom pokušaju da predstavlja Srbiju na “Evroviziji”

Muzičar Đorđe David gostovao je u revijalnom dijelu “Pesme za Evroviziju”, na kojoj je pobjedila Konstrakta, a sad se dotakao takmičenja, pobjednice, ali i finaliste Ace Lukasa.

– Mnogo je bilo teško iznijeti pjesmu, još na italijanskom, još tako energično, brzo, poput Eminema. Stalno lakiram nokte, inspiracija je iz sedamdesetih, to radim od moje 17. godine. Beograd je prije 30 godina bio mnogo otvoreniji za te stvari, ljudi osuđuju, idemo u rikverc – kazao je Đorđe.

– Konstrakta je koncept varijanta, može da bude interesantna svijetu. Mislim da bi trebalo da se vrati pjevanje na velika vrata, a ne tako da se ide. Sara mi se više dopala. Njen nastup je nešto poput uvodnih špica iz 007 filmova. I Zorja mi je bila bolja, i Angelina. Tijana Dapčević je bila dobra, Ana Stanić, željele su da naprave hitove, nešto što će ostati – dodao je.

– Ne znam ko je Lukasa nagovorio na to, on je ogromna zvijezda da dozvoli sebi takvu vrstu luksuza. Da ne pričamo sad ovako ili onako… Ko god da nas predstavlja trebalo bi da dobije vjetar u leđa. Nema ni govora o namještaljki, ta priča je marketing. On je ozbiljna balkanska zvijezda, njemu nije trebalo sve to – zaključio je Đorđe David, a šta je još imao da kaže saznajte u videu koji je u okviru teksta.

(express/blic)

Express