Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

MILJANA KULIĆ NA METI LJUBOMIRNIH ZBOG MUZIČKE KARIJERE: Namjerno ću pjevati ovako debela

Odluka rijaliti zvijezde Miljane Kulić da nastupa po klubovima naišla je na oduševljenje jednih, kao i na oštre osude drugih, te je novopečena pjevačica riješila da istjera stvari na čistac.  

-Dragi moji prijatelji, samo su se pronašli ljubomorni, iskompleksirani i neuspješni u svakom pogledu, pa su komentarisali moj nastup u Zagrebu. Kao prvo, ja nisam pjevačica niti ću biti. Jednostavno, ne znam da pjevam, to jest, pjevam na svoj način. Otišla sam da pozdravim divne ljude koji su se sa mnom spojili, plakali, pjevali, tugovali. Toliko dugo me zovu i stalno sam obećavala da ću ih posjetiti, pa je došao i taj dan.

-E, sad nek pozovu pozvane da vidim kako će njih dočekati, a ja im želim da zarade za dvije večeri upola manje od mene, a biće prezadovoljni, kao nikad dosad. Mogu da me mrze, mogu da mi se rugaju, da me loše iskomentarišu, ali ne mogu da mi oproste što me narod voli svugdje u svijetu. Čekajte me, sretni ljudi, dolazim svugdje u svijetu gdje želite da se družimo. Sad ću namjerno pjevati ovako debela, a ljubomorne duše neka…

-Onaj šuglja Gavrilović što sam mu u “Parovima” rekla da ne može da napuni ni salu mjesne zajednice, sada vidi da sam u pravu. Onaj iskompleksirani našminkani “šoumen” sa tangama za koga su mi slali klipove da spava kao klošar u gradskom autobusu, neka dođe u Niš ima jedan napušteni vagon na željezničkoj stanici, pa da malo promijeni. A onaj čovjek “Crni” me baš iznenadio sa beskrupuloznim komentarom s obzirom na to da mu ja nikada ne mogu biti konkurencija – dodala je Kulićeva.

Piše: N. N.

Express