Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

MNOGI JOJ NE VJERUJU: Milica Pavlović ima problem

Mnogi će se složiti da Milica Pavlović ima manekensku liniju i da uopšte nema potrebe da drži dijetu. Ipak, pjevačica se sa većinom ne bi složila jer smatra da se posljednjih mjesec dana ugojila.

Nedavno je sa tetkom bila na zimovanju, pa se malo opustila i prepustila slatkišima zbog čega je, kako kaže, nabacila koji kilogram.

– Posvetila sam se i porodici, tetki. Samo sam došla jedan dan i rekla tetki da pakuje kofere i da idemo na planinu. I mi pod rukicu, šetnja, pa sjednemo, pa krofnice, pa kuhano vino, pa ovo, pa ono. Uželjela sam se toga i prelijepo mi je bilo- kaže pjevačica za Grand Online i dodaje da se toliko opustila da nije mogla da kontroliše svoj pojačani apetit. Za glavnog krivca optužila je konobara koji joj je konstatno donosio slatkiše.

Sve njene objave sa odmora gdje “tamani” slatkiše vjerno je pratila i njena nutricionistkinja, koja ju je odmah po povratku u Beograd bacila na dijetu.

-Juče mi je dala dijetu. Odmah sam joj rekla ‘Sad je ovakvo stanje, kad pogledam na dole od svog stomaka vidim samo stopala’. Eto, takvo je stanje trenutno.

Express