Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

NIVES CELZIJUS SE OPET TETOVIRALA: Treća sreća

Nakon odmora na Tajlandu, gdje je uživala u toploj klimi i pješčanim plažama, Nives Celzijus vratila se starim navikama u Zagrebu.

Iako s pratiteljima na društvenim mrežama i dalje dijeli golišave fotografije na kojima upija sunčeve zrake u bikiniju, Nives se u međuvremenu odlučila na malu promjenu.

Prvo je zaintrigirala pratitelje, a nedugo zatim otkrila je da je riječ o novoj tetovaži. 

U pratnji sestre se uputila u studio za tetoviranje.

-Ide nova tetovaža – napisala je pozirajući vidno uzbuđena ispred zgrade.

Celzijus se ranije pohvalila dvjema tetovažama, na stražnjici i na preponama. Tetovažu na guzi Nives je ‘slučajno’ pokazala vježbajući na fitness spravi, a o drugoj je govorila još 2010. godine na predstavljanju novog izdanja svoje knjige ‘Gola istina’.

Naime, Nives je tetovažu na području prepona posvetila tadašnjem suprugu Dini Drpiću. Istetovirala je parolu na španjolskom ‘Propiedad de Dino’, u prijevodu ‘Dinovo vlasništvo’.

Iako se od supruga rastala prije sedam godina, tetovažu nije uklonila. Tokom nastajanja obje tetovaže, influenserica je, priznaje, pala u nesvijest. 

-Tetovirala sam se dva puta i dva puta sam pala u nesvijest. Da vidimo hoće li ovo treće tetoviranje biti malo sretnije. Treća sreća – rekla je Nives u videozapisu na kojemu leži na stolu tokom posla.

Express