Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

OD TADA NE MOGU DA SE SASTAVIM: Sha o braku sa Ivanom

Nenad Aleksić Dha, Dalila Dragojević i Anđela Đuričić su svoju jutarnju kafu odlučili da popiju u dvorištu, kako bi uhvatili zrake sunca i razgovarali na miru. Reper se utom prisjetio početka veze sa svojom bivšom suprugom Ivanom, pa je ispričao detalje njihovog odnosa. 

– Ja kada sam bio u Farmi, imao jednu djevojku, i ona mi kaže ili ja ili ona. I ja uđem ali me čekala poslije. A kada sam izašao poslije toga, Ivana mi pisala na fejsu, mi kao dopisival.i Ja na moru snimam neki spot i dopisivali smo se, otišli na kafu, pa na splav i odvezao je kući. Od tada do “Zadruge 4” se nismo razdvajali. Poslije 6 mjeseci je vjerim, a poslije 11 vjenačanje bilo. Radili smo na djetetu ali nije išlo. Od tada mi haos nastaje. Ne mogu da se sastavim – ispričao je Sha.

Znaš kako je bilo ružno, sinoć gledam kako se ti i Tara svađate i kažem Filipu kako to ružno izgleda. Prebacuje jedno drugom i psujete, mnogo ružno izgleda – rekla mu je Dalila.

– Da si u priči sa nekom drugom, ona bi promjenila ponašanje veruj mi – savjetovala ga Dalila.

– Znam, ali ja ne mogu na silu ništa. Ja nikada nisam ostavljao, mene je bivša djevojka odvela u manastir Tumane, jedan, drugi. Rekla mi je da treba da volim sebe, ja nikada nisam volio sebe. I to je tačno – pričao je Sha.

(Express/ Pink)

Express