Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

Odabrao lokaciju koja je raj za poznate! Džoni Dep kupuje kuću u Srbiji

Slavni holivudski glumac Džoni Dep je, kako pišu mediji, navodno riješio da svom spisku luksuznih nekretnina doda još jednu, i to u Srbiji.
Čuveni holivudski glumac je prilikom svoje poslednje posjete Beogradu za Sretenje ove godine, kada je odlikovan Zlatnom medaljom , posjetio i Kosmaj.

On je s prijateljima boravio na nekoliko lokacija na ovoj  planini kako bi, kako se navodi, pogledao kuće i placeve na kojima bi sagradio nekretninu.

– Džoni je htio i prošli put, kad je boravio u Srbiji, da obiđe Kosmaj. Čuo je sve najljepše o tom dijelu Srbije. Tada nije stigao, ali je rekao prijateljima da to mora da učini kad bude dolazio sljedeći put. U gustom rasporedu našao je nekoliko sati pa je obišao nekolicinu kuća i placeva. Posebno se oduševio kad je čuo da se tu skućio i Novak Đoković, koga on baš poštuje. Nekoliko placeva mu je baš privuklo pažnju, jedan baš blizu Novakovog imanja, pa je rekao saradnicima da se pozabave time dok on opet ne dođe u Beograd. Inače, pošto je sada imao malo više vremena nego prošli put, posjetio je i nekoliko restorana, gdje je sjedio i fotografisao se s prijateljima – tvrdi izvor pomenutog lista.

– Gajim strast ka svemu ovdje – ćevapima, neko mi je rekao nešto i o šljivovici, ali nisam imao prilike da je probam, možda jednom. Ništa nisam ovdje dobio osim poklona.  – istakao je na dodjeli medalje Dep.

Na Kosmaju, pored Đokovića, kuće imaju Karići, porodica Njegomir, Nikola Kojo i drugi

Džoni je odlučio da pazari nekretninu na planini Kosmaj, gdje kuću ima i Novak Đoković, koji je vilu kupio od Elene Karaman i Jugoslava Karića. Elena je poslije prodaje ponovo kupila kuću na Kosmaju, a pored nje, ovu planinu su za život ili bijeg iz grada izabrali i porodica pokojne pjevačice Merime Njegomir, glumac Nikola Kojo, Ivan Milinković, porodica pokojnog Sanje Ilića i mnogi drugi.

(express/blic)

Express