Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

OTPJEVAO JE VELIKI HIT! Publika ga je obožavala a sada piše historijski roman!

Pavle Dejanić oduševio je publiku obradom čuvene pjesme “Teška vremena, prijatelju moj”, grupe “Neki to vole vruće”.

Potpuno promjenjen imidž dodatno je izazvao komentare fanova, koji su navikli na Dejanićevu nevjerovatnu energiju koja “sijeva” u svakom njegovom spotu, a o nastupima uživo da ne govorimo.

Međutim, ono na šta Pavle nije računao jeste da će upravo stihove ove pjesme, koju veliki dio mlađih generacija sve do sada nije ni čuo. Riječ je baš o stihovima “Teška vremena, prijatelju moj, đavo ih odnio”, koji, nažalost, opisuju baš ono što se događa oko nas.
Pavle u izjavi poručuje da je izuzetno ponosan na to što je dobio priliku da ovaj hit donese u novom, svom ruhu, ali je i duboko nesrećan što neki stihovi oslikavaju tragična dešavanja.

– Sretan sam što mogu na svoj način i u svojoj interpretaciji da donesem kultnu pjesmu u novom ruhu, da joj udahnem novi život i da dam svoj doprinos njenom trajanju – ističe Pavle i dodaje:

– S druge strane, duboko sam nesretan, jer su početni stihovi refrena surova stvarnost, ako uzmemo u obzir trenutna dešavanja u svijetu – kaže Pavle.

Podsjetimo, Pavle Dejanić jedan je od najzaposlenijih domaćih pjevača, ali i jedan od najškolovanijih. Trenutno je na doktorskim studijama književnosti, uporedo je upisao teologiju, a piše i historijski roman.

(express/alo)Express