Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

PREVARA JE NJIHOV POROK: Poznati koji cijelog života švrljaju

Da prevara, makar ona koja se tiče ljubavnog odnosa više nije tabu tema dokazale su mnoge javne ličnoti koje su godinama unazad javno priznale da su bile nevjerne. I dok se prevara još uvijek njaviše vezuje za muškarce, na listi najvećih preljubnika kojima je emotivna prevara nekako postala porok se nalazi i jedna od najvećih ženskih zvijezda današnjice.

Iako ih je među poznatima mnogo, napravili smo kratku listu onih koji jednostavno ne mogu da odole „švrljanju“.

Jack Nicholson

Veteran Holivuda važi za pravog srcelomca, i nekoga kroz čiji krevet je prodefilovala prava armija raznih ljepotica. Ipak, i u onim rijetkim situacijama kada je imao “ozbiljne” veze, uspio je da ih pokvari, pa je tako upravo prevara bila razlog njegovog razlaza sa Anđelikom Hjuston.

Hugh Grant

Sve možemo da razumijemo, ali kako neko uopšte i pomisli, a kamoli prevari ljepoticu kakva je Elizabet Harli? To nam nije jasno. Samo Hju to zna.

Meg Ryan

Ako ste pomislili da su samo muškarci “negativci” na ovoj listi, prevarili ste se. Čast žena brani Meg Rajan, koja je prevarila svog partnera Denisa Kvejda, što je uzrokovalo i njihov rastanak.

Jennifer Lopez

Znate one priče tipa: “Jadna J.Lo, prevario ju je muž, pa onda i dečko, još sa transvestitima” itd? E pa, sve se vraća, sve se plaća. Pjevačica je isto to uradila (doduše, ne sa transvestitima) svom bivšem partneru Krisu Džadu.

Ethan Hawke

Ovaj glumac prevario je svoju dugogodišnju partnerku i jednu od sekspilinijih dama Holivuda, Umu Turman.

Brad Pitt

Za ovu sagu znaju i vrapci na grani. Bred je bio u braku sa ljupkom Dženifer, i onda je dobio ponudu za jedan film. Prihvatio je ulogu, a uz nju je išao i razvod sa Anistonovom. Razlog i više nego neodoljiv – Anđelina Džoli.

Tiger Woods

Kad on vara, onda pršti na sve strane. Najbolji golf igrač u istoriji prevario je svoju suprugu Elin Nordegren sa nekoliko prostitutki. Sada se smirio sa skijašicom Lindzi Von. Nadamo se.

Čarli Šin

Čarli i Džeger slobodno mogu biti sinonimi za nevjerstvo. Šin je prevario suprugu Deniz Ričards, i….mnogo, mnogo onih koje su lakovjerno pomislile da su mu djevojke. Voli čovjek, šta da se radi.

Express