Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

Saša Matić prvi put otvoreno o svađama sa bratom Dejanom

Godinama unazad odnos braće Matić intrigira javnost. Iako se poštuju i vole, između njih dvojice bliskost ne postoji, ili je bar u javnosti ne pokazuju. Medijska podrška i ovoga puta je izostala. Saša Matić izdao je novi album, a među kolegama i prijateljima, koji su ga podržali javno nije se našlo ime njegovog brata.

Iako su izvori tvrdili da su sve dugogodišnje nesuglasice braća ipak ostavila iza sebe, a da je Dejan bratu tokom pandemije korona virusa pružio ruku pomirenja, koju je Saša rado prihvatio, sve je iznenadilo odsustvo podrške bratu.

Međutim, gostujući nedavno u jednoj emisiji Saša je bratu odao priznanje i time otkrio da među njima nikada nije bilo zle krvi.

– Roditelji su nas usmjerili da prije svega budemo časni i pošteni ljudi – ispričao je da su obojica pošteni ljudi, a onda istakao:

– Za moj ukus, Dejan bolje pjeva od mene – rekao je Sale ne ulazeći dalje u temu odnosa sa bratom, jer je svojevremeno istakao da mu je to jedna od tema o kojoj zaista nerado govori u medijima.

(express/story)Express