Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

“SRAM TE BILO, MOŽE UNUKA DA TI BUDE!” Lepi Mića primio u krilo mladu djevojku

Društvenim mrežama kruži snimak na kom se vidi da Monika Jovanovska (20) sjedi u krilu Lepog Miće (62) u pabu u “Zadruzi”. Ovaj snimak je pokrenuo lavinu komentara na fan stranicama ovog rijalitija.

Fanovi su naime, na društveni mrežama objavili snimak i oštro osudili pjevača, ističući da nije normalno da mu tako mlada djevojka (20) sjedi u krilu i sa njim se grli pred milionima.
Korisnike društvenih mreža je posebno iznerviralo to što je Mića u jednom trenutku isprepletao prste sa Monikom.

“Ovo nije normlano, šta će kod njega u krilu tako mlada djevojka”, “Sram te bilo, može unuka da ti bude”, “Jeste bolesno ovo ispreplitanje ruku”, “Ovo je nepodnošljivo i odvratno za gledati”…. su samo neko od komentara koji kruže mrežama.

Ipak, poznato je da je Lepi Mića u rijalitiju kao otac mnogim djevojkama i da ih savjetuje kako da postupe u određenim situacijama, ali i trudi se da im pomogne da odole iskušenjima u koje skoro svakodnevno padaju pred kamerama. Međutim, i pored svega toga mnogi vatreni fanovi ovog rijaliti šou programa smatraju da ovakve poze sa troduplo mlađom djevojkom nisu prihvatljive i primjerene, te da je ovo njegovo ponašanje nedopustivo.

Kako je izgledala ova situacija pogledajte u nastavku:

(express/srbijadanas)Express