Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

STARLETE I INFLUNESERI SNIMAJU PJESME ZBOG POPULARNOSTI: Džidža bez dlake na jeziku

Aleksandra Stojković Džidža prisutna je na estradnoj sceni otkako je 2013. godine bila kandidat u „Zvezdama Granda“.Sada se osvrnula na trenutnu situaciju na muzičkoj sceni, gdJe su influenseri i jutjuberi počeli da snimaju pJesme.

Mislim da je i dalje to dokaz da se preko muzike najlakše dolazi do slave i popularnosti. Ako si influenser, budi influenser, šta ima da snimaš pjesme. Kao što su starlete jednom snimale pjesme, traže vid te popularnosti. Nemam ništa protiv, ali ako se odlučiš za to i imaš kvalitet, onda budi to – rekla je pJevačica.

Iako joj je tata Dragan Stojković Bosanac, poznati kompozitor narodne muzike, ona je sebe pronašla u hip–hopu.

– Dragan je u fazonu da treba da radim pjesme koje su za narod, ja mu kažem da se vremena mIJenjaju. Pritom nisam čist narodnjak, to sam uvIijek govorila, sada sam se našla u ovom hip–hopu, ko zna gdje ću biti za godinu dana. Njemu sve što je kvalitetno odrađeno je okej, da sam mumlala u svojim pjesmama i da me ništa nije razumIo, rekao bi mi da ništa ne valja. Bitno je da je dobra dikcija, i da je jednostavno, da dam maksimum – istakla je pJevačica.

Najviše se savjetujem sa Mihajlom sa kojim radim pJesme, sa tatom ne volim, ali moram, to sam prinuđena. Volim prijateljima da pošaljem demo snimak i da čujem šta misle. Bitno je da se sakupi dosta mišljenja – izjavila je Džidža i dodala da ne gleda „Zvezde Granda“:

Drago mi je što je tata u žiriju bez dlake na jeziku. Manje više ne pratim jer mi on poslIJe snimanja ispriča šta je bilo. Zadnjih pet, šest godina ne znam pobJdnike. Gledana je i uvIJek će biti, dokle god je Dragan u žiriju– rekla je.

(Express/ Blic)

Express