Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

SVE JE PUCALO OD STRASTI! Seka Aleksić voljela je njega prije Veljka!

Popularna pjevačica Seka Aleksić prije braka sa sadašnjim suprugom bila je u emotivnivnoj vezi sa poznatim manekenom.Par se upoznao 2007. godine sasvim slučajn.

Seka mu se dopala na prvi pogled, ali tada je bila u drugoj vezi. Sudbina je učinila svoje i nekoliko mjeseci kasnije između njih dvoje buknula je strastvena ljubav.

– Prošle godine u ovo vrijeme snimali smo spot za pjesmu “Aspirin” i tako smo se upoznali. Već smo oboje govorili o tome kako je sa vremenom poznanstvo prešlo u prijateljstvo, zatim u ljubav. Inače ne volim mnogo da se osvrćem iza sebe, radije punim plućima živim u sadašnjosti i kujem planove za budućnost. A u tim planovima je i Mladen, naravno. Otkako znam za sebe temperamentna sam i energična, a on mi je dao neku sasvim novu energiju. Uvijek nađe načina da me prijatno iznenadi i da me iznova osvaja – izjavila je tada Seka Aleksić.

– I dok je nisam lično poznavao Seka mi je djelovala privlačno. Uvijek sam isticao da je najseksepilnija djevojka na domaćoj sceni. Međutim kada smo se prvi put sreli nije bila slobodna pa je nisam ni posmatrao kao potencijalnu djevojku niti sam razmišljao kako i šta da učinim da je osvojim. Oduševila me sponatanošću, time što je prirodna i normalna i objema nogama čvrsto stoji na zemlji. Nije dozvolila da je slava ponese, a sad kad je poznajem više i bolje nego iko drugi mogu slobodno da kažem da će takva i ostati. Od poslovne saradnje naš odnos je prerastao u divno prijateljstvo. A kad su se u njenom privatnom životu desile promjene drugarstvo je spontano preraslo u veliku ljubav iz dana u dan sve jaču – rekao je tada Mladen Radulović.

(express/alo)

Express