Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

UDAJE SE RADA MANOJLOVIĆ? Ne štede za slavlje, procurili detalji!

Rada Manojlović i njen dečko Haris Berković spremaju svadbu, a navodno će njih dvoje zajedno finansirati gala veselje.
Rada će biti kao princeza. Osmislila je vjenčanicu, gore će biti uska, a dole će da se širi sa žiponima. Međutim, imat će i jednu usku, jer je ona prezgodna i najbolje joj stoje haljine uz tijelo.

Mladoženja je izabrao elegantno odjelo. Oboje žele da sve bude na nivou. Biraju i veliku salu za svečanost, žele da im dođe pola estrade i da svi pjevaju. Poenta je da sve bude veselo i da se od početka do kraja igra i pjeva. Oni sve to zajedno finansiraju, jer oboje zarađuju i za pare nema problema. I bend su odabrali, neće angažovati momke sa kojima rade, jer su oni među zvanicama, a svakako će zamoliti neke od kolega da im pjevaju.

Rada i Haris su mislili na svakog gosta, pa što se tiče i hrane, izbor je raznovrstan. Od hrane će biti za svakog ponešto, i škampi, i kanapei, ali neće zaobići ni  tradicionalnu kuhinju. Bit će sve po običajima i tradiciji – otkrio je izvor, a onda dodao i da par planira da ispoštuje sve običaje.

– Haris će ići u Četereže po mladu, Rada želi da ispoštuje sve običaje i on se s njom slaže, a najviše je drago Radinom ocu, njemu su oči pune suza od sreće. Videćete, biće to svadba o kojoj će se pričati mjesecima.

(express/alo)

Express