Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

VESNU ZMIJANAC JAVNO NAPALI: Sram vas bilo, ako uopšte umijete da se sramite!

Vesni Zmijanac estetska hirurgija i njihovi zahvati su dotrajali. Čini se po očnim kapcima i licu da je rok trajanja već odavno istekao. Neki su komentarisali da je užasna, da je nalik mastifu.

Suvišni stresovi

Diskretna ruka šminkera nije je dovela u neku normalu. Ona je i dalje Vesna Zmijanac, ali nije ni blizu kao od prije nekoliko decenija. No, ostala je ista, s druge strane. Voli se hvaliti pa kaže da “lomi na gostovanjima”. To je kazala prije nekoliko dana, a samo prije nekoliko mjeseci imala je zdravstvenih problema.

Naime, mimoilaženje u mišljenju sa zetom i kćerkom uzrokovalo joj je probleme sa štitnom žlijezdom, pa joj se odrazilo u organizmu. Kažu nemaju zdravog kompromisa. Kriva je i njena upornost i svojeglavost što je dovelo do uzbrkanosti hormona i otoka. Za sve to treba joj adekvatna terapija, no Vesna bi prvenstveno trebala odbaciti od sebe suvišne stresove.

A ona je prije nekoliko dana održala koncert u Beogradu. Vesna je u martu 2020. godine otkazala svoj solistički koncert zbog pandemije korona virusa, a ovim je trebalo da se oduži između ostalog i svojoj publici koja je tada u martu kupila karte i nije ih vratila.

Međutim, kako su neki nezadovoljni fanovi naveli njih sada niko nije obavijestio da će se dugo očekivani koncert održati, te su svoj bijes iskazali preko društvenih mreža.

Naime, došlo je do potpunog kolapsa na društvenim mrežama, s obzirom da mnogi koji su tada 2020. čuvali karte kako bi ih iskoristili kada do koncerta bude došlo, nisu bili obaviješteni o Vesninom nastupu, niti su vidjeli reklamu o koncertu.

Podrugljiv odgovor

Djevojka kojoj se to desilo, otvoreno je postavila pitanje na mrežama “da li ovo znači da je propustila koncert za koji je kupila kartu”, na šta joj je pjevačica podrugljivo odgovorila.

Čisti lopovluk, želim novac natrag

-Pa jesmo li mi koji smo još u 2020. kupili karte za koncert koji je trebalo da se održi u martu iste godine, ali je odložen zbog korone, propustili isti – pitala je djevojka, začuđenja da je koncerta uopšte bilo, jer nigdje nije vidjela reklamu za isti.

– Da srce – napisala je Vesna koja čini se uopšte nije marila što je došlo do propusta, na šta je djevojka burno odreagovala.

–Sram vas bilo, ako uopšte umijete da se sramite. Mi smo vam naš novac znači poklonili i još se srd**e sa nama. Kako to mislite da ne treba da se reklamirate. Treba li u pasulj da gledamo pa da znamo kad će se koncert održati. Čist lopovluk, želim svoj novac natrag – napisala je ona.

Piše: Dž. H. M.

Express