Connect with us

Upište pojam za pretragu

Regija

Delije vandalski napali navijače Partizana i djecu: Jedan na respiratoru

Najteže su povrijeđeni Nikola Ž. (22), koji je priključen na respirator, ali i mladić kome su probušena pluća i koji je, takođe, u kritičnom stanju.

U stravičnom napadu Delija, kojih je bilo više desetina, povrijeđena su i djeca koja su se zatekla na licu mjesta. Riječ je o djeci od 12 i 15 godina, koji su zadobili višestruke prelome u napadu, piše Nova.

„Pomenuta djeca nisu pripadnici nijedne navijačke grupe, samo su se zatekli na licu mjesta. Jedno je slomljena glava, odnosno ima frakturu lobanje, ali i šake. Drugom ima višestruke prelome. Oni su se zatekli na licu mjesta, a tučeni su motkama, rukama, nogama. Teško povrijeđeni Nikola slovi za pripadnika „Vandal bojsa“”, kaže izvor našeg lista.

Napad Delija bio je silovit, a povrede su zadobili čak i pristalice crveno-belih.

„Njih trojica su zadobili povrede šaka, najvjerovatnije od korišćenje motki. Oni su nakon napada pobjegli na Bežanijsku kosu“, kaže naš sagovornik.

Prema nezvaničnim saznanjima, među Delijama je bilo pripadnika više frakcija, ne samo jedne.

Iako je beogradska policija juče saopštila da su identifikovani svi učesnici tuče, a privedeno samo nekoliko osoba, prema nezvaničnim saznanjima Nova.rs, mahom su pripadnici napadnuta grupe. prenosi n1 bih

„Zasad niko od Delija se nije našao iza rešetaka“, navodi izvor.

Podsjetimo, napad se dogodio u srijedu uveče, kada je grupa Delija upala u Blok 63 i motkama napala grupu mladića, koja se tu zatekla.

Haber.ba