Connect with us

Upište pojam za pretragu

Sport

Čudo se dogodilo, Đoković izgubio od 123. igrača svijeta

Novak Đoković kao da polako posustaje. Najbolji teniser svijeta šokantno je izgubio u trećem kolu Indian Wellsa, a protiv njega je dominirao 20-godišnji Italijan Luca Nardi.

20-godišnji Italijan je odigrao partiju života. Izuzev drugog seta, kojeg je Novak dobio, on je bio taj koji je diktirao tempo igre i na kraju je šokirao svijet.

Đoković je u prvom setu izgledao iscrpljeno. Tražio je i tabletu zbog problema sa stomakom, Nardi je svaku šansu koju je imao koristio i jedan break je presudio da uzme prvi set sa 6:4.

U drugom setu buđenje srpskog tenisera. Uspio je konačno odigrati nešto konkretno, viđena je velika borba i Đoković je uzeo set sa 6:3.

Dosta je u ovom meču bilo dugih gemova. Napadao je Nardi Đokovića svim silama i tražio je veliko iznenađenje i do njega je na kraju i došao.

Šesti gem trećeg odlučio je meč. Nardi oduzima servis Novaku, zadržava ga do samog kraja, dobija set sa 6:3 i meč s konačnih 2:1.

Ovo je definitivno najveća pobjeda karijere za talentovanog Italijana. Poslao je Đokovića ranije u Miami, gdje je naredna stanica, a on igra turnir života. U narednom kolu protivnik mu je Tommy Paul, pišu Vijesti.

Rezultat:

Luca Nardi (Italija) – Novak Đoković (Srbija) (1) 2:1 (6:4, 3:6, 6:3)