Connect with us

Upište pojam za pretragu

Sport

Dževad Poturak najavio vrhunski spektakl sutra u Sarajevu: Osam borbi na 19. “No Limitu”

[ad_1]

Proslavljeni kickboxing šampion Dževad Poturak, koji je završio svoju profi karijeru, u utorak, 21. marta organizira 19. po redu “No Limit” turnir u organizaciji predsjednika borilačke promocije “No Limit Fighting Network”.

Spektakl od osam borbi održat će se u utorak uvečer u sportskoj dvorani “Goran Čengić” na Grbavici, u Sarajevu. Bosna i Hercegovina tako će, zahvaljujući Poturku i njegovoj promotorskoj organizaciji, biti domaćin borcima iz cijele zemlje, Turske, Sjeverne Makedonije i Rumunije.

“Drago mi je da su se odazvali momci iz cijele Bosne i Herecgovine. Želim da pružimo što bolju atrakciju, da nastavimo sa ‘No limit’ pričom. To mi je cilj, da okupimo vrhunske borce, da se bore, da ne čekaju pozive iz Europe. Mi smo najbolji ambasadori ovog podneblja”, kazao je Dževad Poturak kojem je ovo ukupno 19. event koji organizira.

Mesud Selimović je zvijezda večeri, on je nadolazeći šampion iz kluba Team Cut Tuzla. Protivnik će mu biti Ferhat Arslan, borac iz Turske.

Osim ovog meča ljubitelji No Limita će imati priliku vidjeti još sedam borbi:
Ile Ristevski (S. Makedonija) – Dario Kadić (BiH), Emir Tihić (BiH) – Sannion Alihodžić (BiH), Miroslav Lazar (Rumunija) – Benjamin Memija (BiH), Adi Duraković (BiH) – Nuh Hebibović (BiH), Cristinel Cisiona (Rumunija) – Riad Kasapović (BiH), Amar Muhović (BiH) – Alen Beganović (BiH), Lazar Trapara (BiH) – Dino Alić (BiH).

Cijena ulaznice za kompletan program je 20 KM, a u prodaji je ostala ograničena količina karata.

The post Dževad Poturak najavio vrhunski spektakl sutra u Sarajevu: Osam borbi na 19. “No Limitu” appeared first on SPORT CENTAR.

SCsport.ba