Connect with us

Upište pojam za pretragu

Sport

Evo kada Novak Đoković dolazi u Banju Luku

Direktor Srpska opena Đorđe Đoković naglasio je da je sve spremno za ATP turnir iz serije 250, a otkrio je i kada će njegov brat, najbolji teniser svijeta Novak Đoković stići u Banju Luku.

Đoković je iznenađujuće rano ispao na mastersu u Monte Karlu, ali je odlučio da produži boravak još nekoliko dana u Kneževini. Mlađi Đoković je za RTRS rekao da će prvi nosilac stići u nedjelju ili ponedjeljak.

Kratak rok
– Vjerujem da će biti oduševljen promjenom Banje Luke, da će uživati u ovom sjajnom kompleksu i atmosferi koja vlada u Banjoj Luci – naveo je Đorđe Đoković.

Zahvalio je svima koji su radili na ovom projektu.

– Prezadovoljni smo i presretni što smo uspjeli da napravimo ovakav turnir u ovako kratkom periodu. Ne znam da li je ikada organizovan turnir na ovakvom nivou u ovako kratkom roku – rekao je mlađi Đoković.

Pune tribine
Dodao je da očekuju pune tribine svakog dana.

– Želimo da navijači uživaju u najboljem svjetskom tenisu – poručio je Đoković.

Podsjetimo, Srpska open igra se u Banjoj Luci od 16. do 23. aprila.

Kapije kompleksa u parku Mladen Stojanović u nedjelju će biti otvorene za sve koji žele da dođu i gledaju mečeve kvalifikacija, a u ponedjeljak bi trebalo da budu završene kvalifikacije i da budu odigrani prvi mečevi prve runde glavnog žrijeba.