Connect with us

Upište pojam za pretragu

Sport

Ivanković: Velež je momčad koja nam najmanje odgovara

[ad_1]

Uoči utakmice četvrtfinala Kupa BiH između Veleža i Širokog Brijega, koja se igra u srijedu na stadionu “Rođeni” u Mostaru u 19 sati, trener NK Široki Brijeg Jure Ivanković je istaknuo da njegovoj momčadi u ovoj utakmici neće biti lako te da tradicija rezultata u posljednje vrijeme nije na strani Širokoga.

– Očekuje nas težak protivnik i neka neugodna tradicija rezultata u posljednjih nekoliko međusobnih susreta. Velež je momčad koja nama najmanje odgovara od svih ostalih, ali mi ćemo se pokušati na najbolji mogući način pripremiti za ovu utakmicu i nastojati iskoristiti neke slabosti koje oni imaju u igri – naglasio je Ivanković.

Dodao je da još imaju poteškoće s registracijom igrača u momčad.

– Još smo na neki način u iščekivanju. Dobili smo potvrdu da bi Marko Žulj trebao imati pravo nastupa u ovoj utakmici, dok ćemo za Valinčića i Bosančića morati pričekati. Jurić je imao problema s ozljedom, ali se vratio treninzima. Medić i Vukoja su spremni za susret nakon što su propustili utakmicu s Borcem u prvenstvu zbog kartona – kazao je Ivanković.

Napadač Tonći Mujan kazao je da Velež ima jako dobru momčad i nada se da će svojim doprinosom donijeti momčadi rezultat.

– Nadam se da ću doprinijeti svojim pogotkom ili asistencijom, ali važnije je da kao momčad izgledamo dobro i prezentiramo na najbolji način ono što smo radili na pripremama. Manje je važno tko će biti strijelac, a važno je da mi postignemo pogodak. Velež je jako dobra momčad i to sam vidio u svojoj prvoj utakmici protiv njih, a mislim da nisu imali sreće na početku sezone i da su mogli imati više bodova. Mislim da će utakmica biti jako dobra i šteta što navijači neće biti prisutni – kazao je Mujan u najavi ove utakmice.

(FENA)