Connect with us

Upište pojam za pretragu

Sport

Korina Džidić iz Mostara osvojila bronzu na Europskom kupu Italije


Evropski kup u Follonci okupio je 27 reprezentacija sa 4 kontinenta, a na borilišta ovog službenog natjecanja “izašao” je 461 natjecatelj.

Korina je slavila u borbama protiv reprezentativki Rumunjske – Anamarie Suciu, Italije – Claudie Marchio, BiH – Une Mičić i Francuske – Marie Lopez, dok je poražena samo u jednoj borbi i to protiv Nine Muteba, Francuskinje koje je na koncu ovog prestižnog natjecanja osvojila zlatno odličje.

Korina Džidić, aktualna najbolja sportašica grada Mostara u konkurenciji juniorki, prethodno je u 2023. nizala vrlo značajne uspjehe, a neki od njih su: juniorsko državno zlatno, kadetsko balkansko zlato, zlato sa Evropskog kupa za juniore iz Skopja, bronzano odličje sa Afričkog kupa iz Marocca, i mnogi drugi.

Nakon perioda stanke zbog oporavka od povrede Korina je novim velikim rezultatom iz Italije briljantno krenula u novu sezonu, podsjetili su iz Judo kluba “Borsa” Mostar.

Korinin trener Petar Zadro istaknuo je da je ovo samo kontinuitet velikih uspjeha Borsinih judaša koji su neprekidni u posljednjih 15 godina rada kluba.

(24sata.info/FENA)