Connect with us

Upište pojam za pretragu

Sport

Ronaldo i Georgina posjeduju kolekciju nakita vrijednu vrtoglavih 7,5 miliona dolara

Stručnjak za nakit Steven Stone predstavio je najvrijednije komade iz njihove kolekcija, od vjereničkog prstena vrijednog 800.000 dolara do Franck Muller sata od 2,2 miliona dolara. Stone vjeruje da njihova kolekcija nakita vrijedi nevjerojatnih 7,5 miliona dolara.

Georgina redovno objavljuje svoj nakit na društvenim mrežama, a u njenom dokumentarcu gledatelji su mogli vidjeti bogatstvo – prstenja, satova, naušnica, narukvica i još mnogo toga.

U najavi dokumentarca ona pokazuje zadivljujući dijamantski komplet od 2.700.000 dolara – s ogrlicom, naušnicama i prstenom.

U jednoj sceni, u kojoj Georgina uživa u fotografisanju, ljepotica nosi narukvicu za koju stručnjak za nakit Stone vjeruje da vrijedi oko dva miliona dolara.

Na prošlogodišnjem Filmskom festivalu u Cannesu, Georgina je nadmašila filmske zvijezde noseći naušnice u vrijednosti od 30.000 dolara.

Pored naušnica, nosila je i prsten sa markizom od 10 karata, za koji Stone kaže da je koštao do 270.000 dolara.

Dijamanti su, u suštini, Georginin najbolji prijatelji. Stoga nije ni čudo što je platila i 150.000 dolara za kutiju za nakit Louis Vuitton u kojoj će se nalaziti njeni skupocjeni nakit.

Za Georginom ne zaostaje ni njen voljeni. Portugalska zvijezda je najbogatiji je fudbaler u svijetu, a na nakitu definitivno ne štedi.

Prvi komadi nakita koje su mnogi primjetili na Ronaldu su bile su njegove dijamantske naušnice od 20.000 dolara.

Posljednjih godina kolekcionarstvo satova je njegova strast, a posjeduje tri za koje stručnjaci kažu da vrijede preko dva miliona dolara.

Još 2018. godine, prije nego što se vratio na Old Trafford kao igrač Juventusa u ključnoj utakmici Lige prvaka, pojavio se na konferenciji za novinare s mnoštvom nakita na sebi.

Na ruci je imao sjajni Franck Muller Invisible dijamanti sat od 1,7 miliona dolara, kao i narukvice i prsten.

Dok je Cristiano prisustvovao dodjeli Globe Soccer Awards u Dubaiju, na jednoj je ruci nosio blister u vrijednosti od preko 800.000 dolara.

Također, tada je nosio iRolex GMT Master Ice od 18-karatnog bijelog zlata, najskuplji Rolex ikada napravljen, koji je koštao 500.000 dolara.

Sve u svemu, Ronaldo ne zaostaje mnogo za Georginom kada je u pitanju njihova kolekcija nakita. Ali još uvijek je Georgina ta koja je zasigurno najglamuroznija. prenosi “Klix“.