Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Američka kompanija planira dijeliti 50-inchne televizore potpuno besplatno!

Cijena televizora s velikim zaslonom značajno je pala u posljednjem desetljeću. Prije 10 godina TV ravnog ekrana od 50 inča koštao bi više od 1000 USD. Sada možete dobiti 50-inčni UHD pametni TV za 250 USD ili niže .

Ali što ako biste mogli nabaviti TV s velikim ekranom, a ne bi koštao apsolutno ništa? To je očito ono što stealth startup tvrtka pod nazivom Teevee Corporation planira učiniti. Prema izvješću The Vergea , ova će tvrtka ovaj televizor objaviti negdje krajem 2023. godine.

Ako bi pomislili da u ovom projektu postoji skrivena namjera, pa bili biste potpuno u pravu. Prema izvješću, ovaj TV bi imao sekundarni ekran koji bi stalno prikazivao reklame. The Verge kaže da bi ovaj drugi zaslon imao visinu standardnog pametnog telefona, ali bi se protezao preko širine glavnog TV ekrana.

Priča kaže da bi drugi zaslon također prikazivao stvari poput lokalnog vremena, sportskih rezultata i naslova vijesti. Glavni televizor zapravo ne bi bio pametni televizor, ali tvrtka bi mogla staviti TV stick za streaming poput onih koje su napravili Roku, Amazon i drugi kako bi ga pretvorili u pametni televizor.

Izvješće kaže da bi se neki od detalja o ovom proizvodu mogli promijeniti prije službenog lansiranja. Tvrtka ima najavnu web-stranicu koja kaže: “Before has never been so jealous of after” unutar nečega što izgleda kao obris TV ekrana. Sam naziv TV-a navodno će se zvati Telly, a ima i vlastitu teaser stranicu , s porukom: “Najveća stvar koja se dogodila TV-u nakon boja.”

Porast besplatnih servisa za streaming s oglasima kao što su Pluto TV, Tubi i drugi učinio je koncept televizijskog uređaja s oglasima više nego mogućim (izvješće kaže da je Teevee Corporation prvi pokrenuo suosnivač Pluto TV-a Ilya Pozin). Međutim, trebalo bi se pozabaviti nekim detaljima, kao što je tvrtka koja uvjerava potencijalne oglašivače da njihov sadržaj zapravo vidi vlasnik Tellyja. Nadamo se da ćemo uskoro saznati više o ovom startupu i njegovoj televiziji temeljenoj na oglasima.

IZVOR

Bajtbox