Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Argentinski napadač je ovisnik. Djevojka: Raspada se. Dileri nam dolaze u kuću

BRIAN FERNANDEZ (28) je argentinski napadač i član tamošnjeg prvoligaša Colona koji se bori s ovisnošću o drogi. O tome je za argentinski A24 govorila njegova djevojka Araceli Fessia. Fernandez trenutno nije dio momčadi jer će ići na odvikavanje. “Brian je uz obitelj s kojom se ugodno osjeća. Čekamo da krene s odvikavanjem, na koje se svojevoljno odlučio”, izjavila je Fessia.

“Ovaj mjesec mi je rekao da ne želi biti hospitaliziran. Postaje sve teže i teže. Svi u obitelji čine što mogu, svi patimo. Plakali smo s njegovom majkom. Pokušat ću mu i dalje pomagati”, poručila je. Fernandez je igrao u nizu argentinskih klubova otkako je započeo profesionalnu karijeru 2013. godine. Par mjeseci proveo je u francuskom Metzu te je igrao za čileansku La Caleru i Portland iz MLS-a.

“Uzimao je kokain. Dileri su nam dolazili doma kako bi mu prodali drogu i zaradili na njemu. Ovisnost se smatra bolešću, on ne može voditi normalan život. Velik dio društva je ovisan. S Brianom sam osam godina, od kojih se tri mučim. Ne sviđa mi se ovo. Znam kakav je Brian bio. Sada gledam kako se raspada. To je stalna borba”, izjavila je Fessia.

Centralna.ba