Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Bežične slušalice i pametni sat za samo 35 EUR! Lenovo XT90 + Lenovo S2 dostupni po akcijskoj cijeni uz besplatnu dostavu!

Tražite bežične slušalice i pametni sat, ali rado bi počeli s nečim povoljnim i od poznatog brenda? U tom slučaju Cafago ima ponudu koja će vas sigurno zanimati. Naime sada za samo 35 EURA (s već uračunatim porezom) možete kupiti Lenovo XT90 TWS bežične slušalice i Lenovo S2 pametni sat. Šlag na tortu je besplatna dostava! I slušalice i sat se mogu pohvaliti brojnim korisnim stvarima kao npr. otpornošću na vodu. Slušalice imaju IP54 certifikat, a sat ATM3, što efektivno u oba slučaja znači da ih možete koristiti i po kiši (ali nisu namjenjeni za dugo uranjanje pod vodom).

Lenovo XT90 slušalice imaju moderan dizajn i vrlo jednostavno povezivanje s telefonom. Prilikom prvog uključivanja ručno ih povežete na telefon preko Bluetootha, a poslije je samo dovoljno da otvorite kutijicu i slušalice su povezane. Lenovo S2 pametni sat je pak sve ono što očekujete od povoljnog pametnog sata. Može prikazivati obavijesti s vašeg telefona, pratiti korake i statistiku u raznim sportskim aktivnostima, otkucaje srca i kvalitetu sna. Naravno ima tu i mnogo drugih sitnica koje će vam možda biti korisne. Više informacija o ovoj super akciji možete pronaći na linku ispod.


Link za više informacija i kupovinu – https://bit.ly/3MeZudU
Dostava: Besplatna. Moguća samo u Hrvatsku i ostale zemlje članice EU.


(Sponzorirani članak)

Bajtbox