Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Fali vam društvo za razgovor? Bing Chat stiže u pomoć!

I ne, ne mislimo naravno da umjetna inteligencija može zamijeniti stvarni razgovor između dvije osobe, ali funkcija koju je Bing Chat dobio ovaj tjedan zaista zvuči fantastično.

Bio je ovo relativno tih tjedan za razvoj u Microsoftovim Bing Chat timu. Međutim, desktop korisnici chatbot AI usluge sada mogu pristupiti Bing Chatu na novi način.

Kao što je danas otkriveno na službenom Bing blogu , Microsoft je sada dodao glasovni chat ljudima koji koriste Bing chat na stolnim računalima. Značajka je već bila dostupna za mobilne korisnike. Korisnici stolnih računala s ispravnim mikrofonom mogu početi razgovarati u Bing chatu klikom na ikonu mikrofona.

Službeno, to je jedina nova stvar koja je spomenuta kao dodana ovaj tjedan na Bing Chat u najnovijem postu na blogu. Međutim, saznali smo prije nekoliko dana da je Microsoft počeo eksperimentirati s dodavanjem podrške za Bing Chat za PC preglednike trećih strana kao što su Googleov Chrome i Appleov Safari. Ova podrška trenutačno je dostupna samo nekolicini korisnika. Međutim, ako koristite web preglednik Vivaldi, sada možete pristupiti Bing Chatu s novoobjavljenim ažuriranjem 6.1.

Microsoft je ovaj tjedan također započeo novu marketinšku kampanju na društvenim mrežama kako bi pomogao u promicanju boljeg korištenja Bing Chata za traženje odgovora ili samo stvaranje priče. Nažalost, otkriveno je da je Microsoft koristio Bing Chat u Edgeu za stvaranje lažnog AI odgovora kada je netko tražio pojam “Chrome”. Umjesto toga, generirao je ono što je u osnovi bio oglas za korištenje Binga. Microsoft je kasnije rekao da je uklonio ovu “značajku” iz Bing Chata.

Čini se da se AI botovi nekad mogu iskoristiti u ne tako plemenite svrhe.

IZVOR

Bajtbox