Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Honor 70 Lite službeno predstavljen – Cijena 199 funti!

Kineska kompanija Honor predstavila je danas novi pametni telefon iz svoje ponude. Riječ je o novom članu Honor 70 serije, ali onom koji pripada nižoj srednjoj klasi. Predstavljen je Honor 70 Lite, a sve detalje o njemu donosimo u nastavku članka…

Tako je ovaj pametni telefon pogonjen Qualcommovim Snapdragon 480+ čipom. On je uparen sa 4 GB radne memorije (RAM-a) i 128 GB prostora za unutrašnju pohranu. Iz kutije se Honor 70 Lite isporučuje sa Androidom 12 i Honorovim Magic UI 6.1.

Prednju stranu ovog telefona prekriva TFT LCD ekran dijagonale 6,5“, HD+ rezolucije (1600 x 720 piksela). Stopa osvježavanja ekrana je 90 Hz. Pri njegovom vrhu nalazi se izrez u obliku kapljice. Unutar je smještena prednja kamera sa senzorom od 8 MP.

Na desnoj bočnoj strani ovog telefona nalaze se tipka za kontrolu glasnoće i skener otiska prsta, koji je ujedno i tipka za uključivanje, odnosno isključivanje uređaja.

Honor 70 Lite na poleđini ima tri senzora kamere. Oni se nalaze u zaobljenom kvadratnom izrezu zajedno sa LED blicem. Glavni senzor je onaj od 50 MP, a tu su, pored njega, još i ultraširoki senzor od 2 MP i senzor za dubinu, također od 2 MP.

Kada je riječ o bateriji, ovaj telefon ima bateriju kapaciteta 5000 mAh s podrškom za brzo punjenje od 22,5 W.

Od ostalih značajki, istaknut ćemo 3.5 mm priključak za slušalice i Hi-Res Audio podršku.

Stiže u tri boje – srebrnoj, plavoj i crnoj, a cijena Honor 70 Lite telefona je 199,99 funti u Velikoj Britaniji.

IZVOR/SOURCE

Bajtbox