Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Honor sprema novu mid-range seriju! – Evo detalja

Kompanija Honor sprema se da uskoro predstavi novu mid-range seriju pametnih telefona jer je jedan telefon iz ove serije uočen na kineskom CQC, što otkriva njegovo skorije predstavljanje. Sami certifikat otkrio je neke detalje o ovom telefonu, a evo svih do sada poznatih informacija o njemu.

Prema dosadašnjim glasinama, Honor bi uskoro trebao predstaviti Honor 90 seriju, koja će uključivati dva modela – Honor 90 Pro i Honor 90. Ovaj potonji sada je prošao kineski CQC certifikat, što je jedan od znakova skorijeg predstavljanja ovog telefona.

Honor 90 se na pomenutom certifikatu pojavio sa brojem modela REA-AN00. Certifikat je otkrio da će telefon stići sa 5G podrškom i podrškom za brzo punjenje od 66 W. Nažalost, sami certifikat nije otkrio više detalja o ovom uređaju.

Ranije je na kineskom Weibo-u otkriveno da bi Honor 90 serija trebala biti predstavljena u Kini do kraja ovog mjeseca. Prema tom izvještaju, otkriveno je da bi Honor 90 serija trebala stići sa značajnim poboljšanjima u odnosu na prethodnu seriju, a to se naročito odnosi na mogućnosti kamere.

Tako bi Honor 90 trebao stići sa podrškom za OIS.

Kada je riječ o Pro modelu iz ove serije, Honor 90 Pro bi, prema dosadašnjim izvještajima, trebao stići sa SK6HP3 glavnim senzorom kamere. Vjerovatno će se raditi o senzoru kamere od 160 MP.

Pored gore navedenog certifikata, oba modela iz Honor 90 serija dobili su MIIT certifikate. Na MIIT-u su se ovi telefoni pojavili s brojevima modela REAL-AN00 za Honor 90, odnosno REP-AN00 za Honor 90 Pro.

Uskoro očekujemo više detalja o ovoj seriji.

IZVOR/SOURCE

Bajtbox