Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

HTC upravo potvrdio dolazak novog telefona?!

Već smo se neko vrijeme raspisali (a u novom newsboxu i objavili) o tome kako HTC navodno priprema novi zanimljiv telefon. Već su procurile navodne slike kako bi trebao izgledati, kao i specifikacije, čak je prošao i testove kroz Geekbench, no sve te glasine smo uzimali sa rezervom sve do ovog trenutka.

HTC je upravo postavio objavu na twitter profilu pa se iz priloženog praktično može zaključiti da stiže potvrda i od samog proizvođača. Objava se nalazi ispod pa vam prepuštamo da prosudite i sami.

Moramo priznati da nam je objava zagolicala maštu, vidimo natpis “SEE U SOON”, a u jednom trenutku ovo “U” snažnije bljesne što je svakako u skladu sa ranijim najavama da se sprema novi U23 Pro. U dnu objave se vidi i Viverse logo, što predstavlja HTC-ov oblik metaverzuma koji je specijalno dizajniran za visoko kvalitetne VR naočale HTC Vive. Da li je i to najava nekog potencijalnog uparivanja VR naočala sa novim smartphoneom?

Dok čekamo da HTC objavi još detalja, podsjetit ćemo se na neke od zanimljivih bazirane na ranijim glasinama koje kažu da novi model dolazi sa Snapdragon 7 Gen 1 procesorom i verzijama od 8 i 12 GB RAM-a. Set kamera će predvoditi glavna sa senzorom od 108 MP i optičkom stabilizacijom. Baterija bi trebala biti kapaciteta 4600 mAh, a zasad stoji da će operativni sustav biti Android 13.

Sada znamo prema ovoj objavi da smo vjerojatno veoma blizu službene objave. Dok čekamo, javite nam se u komentarima i napišite da li ste uzbuđeni zbog dolaska novog zanimljivog HTC-a? Mislite li da može ostvariti neki uspjeh ili će možda biti suprotno?

IZVOR


Bajtbox