Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Izazovite prirodu u ovoj taktičkoj igri sa rouguelike elementima.

Wildfrost, nadolazeća igra tvrtke Chucklefish koja kombinira elemente roguelike igara i gradnje špilova, konačno će biti dostupna igračima od 12. travnja 2023. Ova igra bit će dostupna na platformama PC i Nintendo Switch.

Iako se može činiti kao obična igra, Wildfrost je zapravo izuzetno inovativna i zanimljiva. U ovoj igri, igrači kreću na putovanje kroz zaleđene planine uz svoj špil karata koji uključuje slatke pratitelje i moćne elemente, s ciljem da povrate svijet iz misteriozne vječne zime.

Wildfrost se ističe uzbudljivim i zabavnim pristupom koji kombinira roguelike igru i gradnju špilova, a pritom koristi šarene i simpatične vizuale, fantastične zvučne elemente te nevjerojatna glazbena pozadina izaziva oduševljenje. Ova igra nije jednostavna kao klasične igre gradnje špilova, jer nudi više mehanika koje mogu biti od pomoći ili prepreka tijekom igre.

Wildfrost je igra u kojoj svaki vaš potez ima ključnu ulogu u vašem ishodu. Morate odlučiti hoćete li pojačati svoje pratitelje ili se fokusirati na sebe. Također možete pokušati sačekati pravi trenutak i pustiti svoje pratitelje da se suoče s izazovima. Međutim, važno je imati na umu da čak i ako dobro pripremite svoj lik i pratitelje, zbog prirode roguelike igara, ponekad će se dogoditi neuspjeh.

IZVOR/SOURCE

Bajtbox