Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Još jedan kultni naslov koji dobiva remake.

Nakon mnogo godina odsutnosti, Konami se čini da se polako, ali sigurno vraća u video igre industriju. Do sada, izdavač se usredotočio na donošenje mnogih svojih starih 2D klasika na moderne sustave, kao što je slučaj s Castlevaniom. Međutim, čini se da će tvrtka uskoro predstaviti svoj najambiciozniji remaster/remake do sada, što je vrlo uzbuđujuće.

Prema izvješću Andyja Robinsona, stručnjaka u industriji, na VGC podcastu, tvrdi se da će se izdavač Konami uskoro vratiti s nekoliko omiljenih klasičnih franšiza i da će imati zapažen nastup na E3 sajmu.

Nažalost, mnogi izdavači i partneri otkazali su svoje sudjelovanje na E3 sajmu, što znači da se možda i neće održati. Međutim, prema Robinsonu, bez obzira na to što se dogodi s E3, Konami planira predstaviti dugo očekivani remake ovog ljeta. Robinson je dao malo više informacija o glasinama o remakeu te je rekao da će MGS3 remake biti objavljen tek 2024. godine, dok se i dalje razgovara o mogućnosti reizdanja MGS-a. Konami je prvotno planirao koristiti E3 kao marketinški prozor, ali sada će morati promijeniti svoj pristup.

Budući da je MGS serijal uvijek bilo usko povezan sa svojim tvorcem Hideo Kojimom, zanimljivo će biti vidjeti koji će se pristup primijeniti u ovom remakeu, posebno s obzirom na zategnute odnose između Konamija i Kojime. Iako se ne radi o novom nastavku, fanovi serijala i dalje se nadaju da će remake donijeti osvježenje i da će biti dostojan počasti originalu.

IZVOR/SOURCE

Bajtbox