Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Lord of the Rings: Gollum kandidat za najgoru igru godine

Igra Gospodar prstenova: Gollum zakasnila je s planiranim datumom izlaska čak dvije godine. Mnogo puta su je odgodili, što je dovelo do gubitka povjerenja mnogih fanova u projekt. Sada se te brige potvrđuju jer je Gospodar prstenova: Gollum dostupan širokom krugu igrača.

Na dan izlaska stigle su recenzije za Golluma i nisu nimalo pozitivne. Trenutačno, Gospodar prstenova: Gollum ima ocjenu od 42, pri čemu ga tek 3% kritičara preporučuje. To ga svrstava među najlošije ocijenjene AAA igre svih vremena i zasigurno među najlošije ocijenjene nove naslove u 2023. Još uvijek neki važni medijski izvori nisu dali svoje mišljenje o igri, pa postoji mogućnost da se ocjena još promijeni, ali vjerojatno neće biti značajnih promjena.

Analizirajući recenzije, mnogi kritičari su izrazili nezadovoljstvo tehničkim problemima u igri, a neki su čak nazvali igru “defektnom”. Kritike su usmjerene i prema sporom i monotonijem stealth gameplayu u Gollumu. Recenzenti su koristili izraz “dosadno”, što implicira da čak i da igra nije patila od ozbiljnih tehničkih problema, ipak ne bi bila zabavna za igranje.

Nažalost, gameplay Gospodara prstenova: Gollum nije jedini aspekt igre koji je bio kritiziran. Mnogi nisu bili impresionirani grafičkim prikazom igre, dok drugi nisu bili zadovoljni samom pričom. Izgleda da igra nije uspjela ispuniti očekivanja na gotovo svim poljima, što se jasno vidi u vrlo niskim ocjenama recenzija.

Obožavatelji Gospodara prstenova mogu osjetiti posebno razočaranje jer je prošlo dosta vremena od izlaska značajne nove igre temeljene na toj franšizi. Međutim, postoji dobra vijest – u razvoju su nove igre Gospodara prstenova, uključujući visokobudžetni MMO koji se razvija pod vodstvom Amazona. Ipak, samo vrijeme će pokazati da li će nove igre ispuniti očekivanja

Bajtbox