Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

MIUI 13 stiže i na POCO X3 Pro

POCO X3 Pro jedan je od POCO-ovih najprodavanijih modela i može se reći da je u istoj ligi kao i legendarni POCO F1 u smislu popularnosti. Oba uređaja su visoko orijentirana na performanse i kao takva dovela su vodeće procesore do smiješno niskih cijena. No, dok je POCO F1 stigao na kraj puta sa softverskom podrškom, X3 Pro je još uvijek jak i sada počinje primati MIUI 13.

Ažuriranje nosi broj verzije 13.0.3.0.SJUMIXM i oznaku ‘global’, što znači da se uvodi u više regija. Veličine 3,1 GB, također donosi Android 12 i sigurnosnu zakrpu za veljaču.

Dnevnik promjena ne spominje puno osim verzije Androida i sigurnosne zakrpe, s jedinim istaknutim dodatkom značajke mogućnost otvaranja aplikacija kao plutajućih prozora izravno s bočne trake. Ovo je upareno s nekim optimizacijama za nekoliko sigurnosnih aplikacija:

Sustav

•Stabilni MIUI baziran na Androidu 12

•Ažurirana sigurnosna zakrpa za Android do veljače 2022. Povećana sigurnost sustava

Više značajki i poboljšanja

•Novo: aplikacije se mogu otvarati kao plutajući prozori izravno s bočne trake

•Optimizacija: poboljšana podrška za pristupačnost za telefon, sat i vrijeme

Ovdje imajte na umu da je ažuriranje MIUI 13 za POCO X3 Pro još uvijek u ranoj fazi uvođenja i da je za sada ograničeno na Mi Pilot testere. Ako se utvrdi da nema grešaka, bit će široko objavljen.

Već je pisano o tome kako MIUI 13 ne donosi puno promjena koje su odmah vidljive. MIUI 13 se bazira na poboljšanju iskustva korištenja i na povećanje fluidnosti sustava.

Imate li sreću da ste već primili MIUI 13 na Vaš Xiaomi telefon i kakva su iskustva?

Pišite nam u komentarima.

Bajtbox