Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Može li OnePlus zadati udarac Samsungu?

Bez obzira na njihova imena, reputaciju ili iskustvo u mobilnoj industriji broj kompanija koje se ove godine uključuju u bitku da ponude najbolji preklopni (savitljivi) telefon je sve veća. I pored već starih igrača poput Samsunga i Motorole koji spremaju svoje ovogodišnje adute, za nekoliko dana se uključuje i Google, a nakon njega i OnePlus. I to nije glasina, nego je to već prije službeno objavio i sami proizvođač.

To je zasad jedino službeno što znamo od OnePlusa. A sada se možemo malo pozabaviti i glasinama kojih nikad ne manjka…

Prema nekim prvim prognozama službena objava debitantskog sklopivog telefona ovog kineskog proizvođača se trebala dogoditi u devetom mjesecu, no prema najnovijim to bi se trebalo dogoditi mjesec dana ranije. Tu se sad događaju zanimljive stvari, budući da je osmi mjesec razdoblje kad već tradicionalno Samsung objavljuje svoje nove preklopne (savitljive) telefone.

Međutim, prema nekim novim glasinama (o kojima smo neki dan i pisali) Samsung će navodno ove godine malo požuriti sa tom objavom, pa bi se to moglo dogoditi i u sedmom mjesecu. Da li na tu odluku Samsunga, ukoliko je istinita, ima utjecaja i OnePlus…hm pa recimo da to može biti tema o kojoj nam možete pisati u komentarima.

U jednom trenutku se spominjalo da će OnePlus pripremiti dva modela odjednom, kao direktne rivale nadolazećim Z Fold 5 i Z Flip 5. Podsjetimo da je prije nekoliko godina OnePlus znao pomrsiti račune velikima sa svojim tzv. flagship killerima koji su u međuvremenu postali samo flagship.

Na kraju ćemo reći da se spominje mogućnost da taj model po izgledu bude zapravo klon modela Oppo Find N2 sa vjerujemo unaprijeđenim specifikacijama. Kako izgleda možete vidjeti na slici iznad, a predstavljen je krajem prošle godine.

IZVOR/SOURCE


Bajtbox