Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Procurila slika novog moćnog Huaweija!

Prema najnovijim glasinama koje upravo stižu iz Kine kompanija Huawei trenutačno radi na testiranju modela iz svoje najjače serije mobilnih telefona – Mate. Ove godine red je na brojku 60 pa se tako očekuje niz od nekoliko telefona pod oznakom Mate 60 sa različitim dodacima u nazivu.

Prema fotografijama koje su se danas pojavile prikazano je kako bi mogao izgledati set stražnjih kamera. Izvor navodi da je prikazan Pro model.

Kao što možemo vidjeti Huawei je postavio veliki krug koji je presječen na dva jednaka dijela. U svakom dijelu su po dvije kamere, a u gornjem je i bljeskalica. Preko sredine prolazi traka koja će imati istu boju kao i ostatak kućišta. Na donjem dijelu je prikazan naziv XMAGE tehnologije koju je osnovao sam Huawei. Kako prenosi insajder ovakav tip dizajna se navodno zove „Star Oreo“.

Pored kamera za koje smo sigurni da ćemo vidjeti sami vrh onoga što Huawei ove godine može ponuditi, očekujemo da će kineski proizvođač ugraditi ono najbolje što se tiče procesora. Još uvijek aktualna serija Mate 50 dolazi sa Snapdragon 8+ Gen 1 čipom i prisutan je u svakoj varijanti. Prema izvoru, Huawei bi ove godine mogao uvesti neke promjene pa bi u početnu varijantu Mate 60 mogao staviti Snapdragon 8+ Gen 1, dok u jače modele Snapdragon 8 Gen 2.

Prema današnjim glasinama trebalo bi biti sveukupno pet različitih varijanti, no to ćemo zasad uzeti sa rezervom i pričekati neke provjerenije informacije.

Huawei zasad još uvijek nije objavio kada bi trebala biti službeno predstavljanje, no očekuje se da to bude u desetom mjesecu.

IZVOR/SOURCE

Objava Procurila slika novog moćnog Huaweija! pojavila se prvi puta na Bajtbox.

Bajtbox