Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Procurile prve slike novog HTC-a?

Prije nekoliko dana smo pisali o glasinama koje kažu da tajvanski proizvođač HTC upravo radi na još jednom smartphoneu. Prema onome što smo dosad vidjeli trebao bi se zvati U23 Pro, i iako nosi ovaj prefiks „Pro“ u nazivu ipak se neće raditi o klasičnom flagshipu već prije o uređaju (više) srednje klase.

Danas donosimo nastavak te priče i pokazujemo Vam prve slike tog uređaja. Kao što možemo vidjeti na leđima su prikazane sveukupno četiri kamere pored kojih stoji natpis 108MP OIS AI QUAD CAMERA. U vrhu zaslona nalazi se punch hole rupica sa selfie kamerom.

Pored vanjskog dizajna slike prikazuju i podatke sa Geekbencha. Još jednom se spominje da je pogonski čip Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 uparen ovaj put sa 8 GB RAM-a (ranije se spominjala i verzija sa 12 GB RAM-a), te se navodi da će za grafiku biti zadužen Adreno 644. Izvor navodi i da uređaj vrti operativni sustav Android 13.

Iako još uvijek nije bilo nikakvih službenih objava same tvrtke da planira ovaj uređaj pustiti u proizvodnju niti bilo kakve službene specifikacije, glasine pak najavljuju da bi zaslon trebao imati 120 Hz stopu osvježavanja, kao i da će jedna od verzija biti sa 256 GB interne memorije. Trebao bi doći i sa baterijom kapaciteta 4600 mAh i podrškom za brzo punjenje.

Ako je vjerovati ovim izvorima, uređaj bi trebao biti predstavljen već idući mjesec u Tajvanu.

IZVOR/SOURCE

Bajtbox