Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Rusi rade vlastitu verziju Instagrama

Ruski developeri planiraju ublažiti duševne boli svojih instagramera lasiranjem Rossgrama.

Ovih dana na društvenim mrežama smo imali priliku vidjeti srcedrapateljno jecanje ruskih instagramerica koje su u suzama cvilile da im je život uništen nakon što je isključen Instagram u Rusiji.

U svojim izjavama, te izoperirane zvijezde koje su imale po 20 i više milijuna followera, niti jednom riječju nisu osudile bombardiranje ukrajinskih gradova i ubijanje djece već jedino nisu mogle razumjeti zbog čega su lišene komunikacijskog kanala na kojem su prodavale svoje tijelo i ptičju pamet.

Kako bi njima i drugim korisnicima Instagrama olakšali jadni život, ruski developeri su najavili lansiranje klona Instagrama koji će se zvati Rossgram, putem kojeg će napuhane Ruskinje moći mahati sisama pred nosovima svojih fanova koji se prebace na novi servis.

Novi servis bi trebao biti lansiran 28. ožujka, a u njega će ugraditi dodatne značajke poput crowdfundinga i plaćenog pristupa nekim sadržajima.

Rusija, koja je već banala Facebook, podnijela je kaznenu prijavu protiv Mete i tražila od suda da Zuckerbergovu kompaniju proglasi terorističkom organizacijom.

Baš nas zanima hoće li se Rossgram naći u Google Playu.

Centralna.ba