Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Spremno je prvo ažuriranje Galaxy S22 serije

Samsung je prije svega par dana predstavio svoju dugoočekivanu Galaxy S22 seriju. Serija se sastoji od tri modela; Galaxy S22, Galaxy S22+ i onog koji je zamijenio cijelu Note seriju, tj. Galaxy S22 Ultra.

Samsung se hvali rezultatima prodaje na raznim tržištima, no nekolicinu prvih kupaca je dočekalo neugodno iznenađenje. Problem se javljao najčešće na Galaxy S22 Ultra, no bilo je slučajeva i na Galaxy S22+. Problem je bio vezan za ekran. Na specifičnim postavkama pojavljivale bi se smetnje u prikazu, a ako Vas zanima kako je to izgledalo, možete pogledati na ovom linku.

Izgleda da je Samsung krenuo s ispravljanjem te greške i eventualno nekih drugih koje su uočene. Ažuriranje je namijenjeno cijeloj Galaxy S22 seriji, a pojavljuje se pod serijskim brojem – S90xEXXU1AVB3, no ažuriranje je trenutno dostupno samo u Afganistanu i Egiptu.

Ne sumnjamo da će ažuriranje uskoro stići i u ostatak svijeta, a do tad možemo samo strpljivo čekati.

Što se tiče detalja ažuriranja, navodi se da ono donosi sigurnosnu zakrpu iz veljače 2022. zajedno s više od 60 popravaka za ranjivosti privatnosti i sigurnosti koji se nalaze na Galaxy pametnim telefonima. Također se spominje mogućnost da će u nekim zemljama članovi Galaxy S22 serije biti kupcima isporučeni sa sigurnosnom zakrpom iz veljače.

Iako je u posljednje vrijeme bilo ne baš tako dobrih vijesti o Galaxy S22 seriji, konačno stvari kreću u boljem pravcu.

Kakvo je Vaše mišljenje o cijeloj ovoj situaciji oko Galaxy S22 serije ili Ultre općenito, mislite li da je Samsung mogao i bolje ili pak da je učinjeno dovoljno?

Pišite nam u komentare.

Bajtbox