Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Vraća li se HTC na scenu?

Tajvanski proizvođač elektroničkih uređaja HTC koji je nekada bio istaknuta figura u industriji vrhunskih pametnih telefona planira povratak. Prema nedavnoj izjavi koju je dao glavni menadžer HTC-a za azijsko-pacifičku regiju, HTC planira lansirati novi vrhunski pametni telefon u travnju. Uređaj će također sadržavati metaverse funkcionalnosti.

Za one koji nisu svjesni, HTC se ograničio na opsluživanje samo nekoliko tržišta s jeftinijim pametnim telefonima od posljednje četiri godine kada je prodao većinu svog odjela za razvoj pametnih telefona Googleu. Dakle, ovo bi bio njegov prvi vrhunski pametni telefon godinama unazad.

Prema Charlesu Huangu, koji upravlja azijskim tržištima za HTC, tvrtka planira integrirati određene metaverse značajke u svoj novi pametni telefon koji se uvodi s ciljem da se dopadne kupcima koji bi ga htjeli koristiti za VR i AR aplikacije.

Huang je ponovno zanijekao izlazak HTC-a s tržišta pametnih telefona, ali nije otkrio baš ništa o ovom novom uređaju. Prema suosnivaču HTC-a i sada izvršnoj direktorici Cher Wang, HTC planira nastaviti s velikim ulaganjem u tržište proizvoda virtualne stvarnosti. Prema Wangu, tvrtka je trenutno fokusirana na B2B sektor jer tvrtka nastoji otvoriti poslovno tržište sa sastancima, konferencijama i rješenjima za kupovinu.

Još uvijek je nejasno hoće li ovaj novi HTC-ov pametni telefon uistinu biti high-end uređaj, hoće li stvarno biti lansiran i ako bude hoće li stići na globalno tržište. No jedno je jasno, sljedeći HTC-ov pametni telefon će biti popraćen funkcijama VR i AR funkcijama ciljajući na metaverzum.

Kakvo je Vaše mišljenje o tome i kakva ste iskustva imali s ovim brendom?

Pišite nam u komentarima.

Objava Vraća li se HTC na scenu? pojavila se prvi puta na Bajtbox.

Bajtbox